Cirkonoxid-koronák és hidak


Kimagasló esztétikum és teherbírás  

Koronákkal olyan fogak helyreállítása történik, melyek nagy mértékben sérültek és töméssel, inlayjel már nem rekonstruálhatóak. Mig a koronák egy-egy fog pótlását szolgálják, hidakkal több szomszédos fog együttes ellátása valósulhat meg, melyben esetleges foghiányok is pótlásra kerülhetnek. A legjobb választás a cirkon-kerámia korona/híd, ha Ön fogpótlásának kiválasztásakor a szépséget és a teherbírást részesíti előnyben! Ez a technológia meghatározó jelentőséggel bír a mai fémmentes megoldások között! 

A cirkonoxid koronák és hidak a fényt áteresztik – akárcsak egy természetes fog. A hagyományos koronáknál és hidaknál a fém váz megakadályozza a fény áteresztését. A cirkonváz és a az erre felkerülő vékony kerámiaréteg teljes mértékben igazodik az Ön fogszínéhez, s a fényáteresztő képessége is teljes mértékben megőrizhető. Ezért a frontfogak terültén óriási előnyt jelentenek a hagyományos fémkerámia megoldásokkal szemben.

A cirkonoxid ezenkívül extrém terhelhetőséget és hosszú élettartamot biztosít. Cirkonoxidot nem utolsó sorban ezekért a tulajdonságaiért használják fel a Porsche fékjeinek alkatrészeinél, motorok szelepeinél, hallókészülékeknél, izületi protéziseknél és implantátumoknál is. (12 tonna/cm2 terhelhetőség)


100% allergiamentes

A cirkonoxid az egyetlen olyan anyag, ami a 100 %-osan  fémmentes hidak megvalósítását lehetővé teszi. Az anyag biológiailag teljesen semleges/biokompatibilis, nem okoz semmiféle allergiát, sem rezonancia problémát, és rendkívül nyálkahártya- ill. szövetbarát.

A cirkonoxid ezenkívül – a legtöbb fémvázas fogpótlással ellentétben – hideget, meleget, áramot alig vezet!


Extrém stabil

A göttingeni egyetem hatéves megfigyelések alapján többek között az alábbi jellemzőket foglalta össze a technológiáról:

  • jó funkcionális teherbírás
  • jelentősen megnövelt esztétikai hatás
  • kiváló biokompatibilitás
  • csökkentett lepedékképződés
  • magas kémiai-biológiai stabilitás
  • népszerű a páciensek körében – legkedveltebb a front fogak területén
  • röntgensugár-áteresztő
  • alacsony tömeg

Fontos Önnek az egészsége és a megjelenése? Magas elvárásai vannak egy fogászati kezelés kapcsán? Makulátlan fogakat és megbízható implantátumot keres? Az Expertdentnél korszerű fogászati megoldásokat és kimagasló eredményeket kínálunk barátságos áron. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma! 

Tel.: 0036-96/205-339 

E-mail: info@expertdent.hu Ready to smile?