Ragyogóan fehér fogak WHITEsmile® BLEACHING lámpával

Vizsgálatok bizonyítják, hogy a többi emberrel való kapcsolatfelvétel során legelőször a másik mosolyára figyelünk.  A szép, ápolt, fehér fogak az önbizalmunkat nagy mértékben tudják erősíteni.

Egy professzionális fogfehérítéssel gyorsan, biztonságosan és egyszerűen juthat ragyogó fehér fogakhoz. A WHITEsmile POWER BLEACHING a fogfehérítés leggyorsabb módja, csupán egy órát vesz igénybe. A WHITEsmile 1994-ben azon első európai cégek egyike volt, akik a fogfehérítésre specializálódtak, valamennyi anyaguk saját fejlesztésük eredménye, orvosilag teszteltek és "Made in Germany".

A biztonságos, ám intenzív kezelés során a fogorvos egy lágy, fehérítő zselét visz fel a fogak felületére.  A fogíny védelme előzetesen egy ún. WHITEsmile GINGIVA PROTECTORral történik, mely a fogínyre való felhordását követően fényre szilárdul. Az új WHITEsmile BLEACHING lámpa a Cyan/Blue LED technológiával egy hatásos és biztonságos eredményt tesz lehetővé. Káros UV-sugárzás nélkül és a fogak számára kellemetlen hőhatás nélkül fejti ki  a hatását.

Mi okozza a fogak elszíneződését?

Leggyakrabban a fogak természetes elöregedése, bizonyos élelmiszerek és élvezeti szerek ( mint pl. kávé, tea, kóla, vörösbor és dohányzás), sérülések, antibiotikumok, erős fluoridok, idegelhalás és korábbi fogászati kezelések a kiváltó okok.

Kinél hatásos a fogfehérítés?

Kortól függetlenül mindenkinél eredménnyel alkalmazható. A leggyorsabb eredmény a kevésbé elszíneződött fogaknál érhető el.  Az erősebben és/vagy sötétebbre változott részek némileg hosszabb behatást igényelnek. A fogak állapotától és a kezelés hosszától (max. 3x15 perc) függ, hogy milyen eredményes a fehérítés.

Koronákat és töméseket is lehet fehéríteni?

Koronák, hidak, inlayek, tömések az ellátáskori aktuális fogszínnek megfelelően készülnek, ezek színe tehát adott, fogfehérítéssel nem korrigálhatóak. Éppen ezért nagyon fontos, hogy protetikai ellátások esetén először a fogfehérítés történjen meg, a fogpótlások ezután így már az új, fehérebb fogszínhez készülhetnek majd. 

Biztonságos az eljárás?

Számos vizsgálat támasztja alá, hogy a fogfehérítés ezen módja biztonságos a fogakra és a fogínyre nézve egyaránt. A fog 40ezerszeres mikroszkopikus nagyítása sem mutat a kezelés után semmiféle strukturális elváltozást. Sem a fog, sem a fogíny nem károsodik. 

Mennyire tartós az eredmény?

A fogak visszaszíneződése nagyban függ a fogak elszíneződésében szerepet játszó élelmiszerek és élvezeti cikkek (pl. kávé. tea, vörösbor, cigaretta) fogyasztásától. Általában 12-24 hónapos időszakonként elegendő egy frissítő kezelés.

Fontos Önnek az egészsége és a megjelenése? Magas elvárásai vannak egy fogászati kezelés kapcsán? Makulátlan fogakat és megbízható implantátumot keres? Az Expertdentnél korszerű fogászati megoldásokat és kimagasló eredményeket kínálunk barátságos áron. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma!  

Tel.: 0036-96/205-339 

E-mail: info@expertdent.hu 


Ready to smile?