Implantátumrendszerek

A fogak implantátumokkal való helyettesítésére több, mint 40 éve nyílt először lehetőség. Manapság több mint 400 implantációs rendszer létezik a világon. A különbség leginkább az autómárkákhoz hasonlóan írható le: nem mindegy, hogy egy Porschét vagy egy pici Fiatot vezetünk...

Elsősorban olyan implantációs rendszereket kínálunk, amelyek már évtizedes múltra tekintenek vissza, és amelyekről bebizonyosodott, hogy biztonságosak és megbízhatóak.

Camlog

Megbízható, középkategóriás, német implantációs rendszer elérhető áron. Hosszú évek klinikai tapasztalatain alapuló legmodernebb gyártástechnológia jellemzi. Több ezer eset a bizonyíték arra, hogy a CAMLOG-implantátumok sokoldalúságuknak köszönhetően minden célra alkalmasak.

Conelog

A CAMLOG® vállalat a jól bevált CAMLOG® implantátumrendszerének alternatívájaként kifejlesztette az ún. CONELOG implantátumrendszert. A két rendszer ugyanazzal a külső geometriával rendelkezik, azonban a belső kialakításukban, és ezáltal az implantátum-felépítmény kapcsolatban  különböznek egymástól. A CAMLOG implantátumok egy ún. Tube-in-Tube kapcsolattal csatlakoznak a felépítmény résszel, míg a CONELOG®-implantátumok önzáró kónuszos implantátum-műcsonk illesztéssel, az erő és a nyomaték kiváló átvitelével. Következetesen protetika-orientált rendszer, mely rendelkezik egy rövid, 7 mm-es hosszal is, így kevesebb csonttal rendelkező páciensnek is elérhetővé válhat az implantáció. 

Nobel Active

A fogászati implantátumok első gyártójának luxus-kategóriás implantátuma – legjobb minőség és esztétika a svéd piacvezetőtől. Optimális stabilitásra fejlesztették ki – a csonttömörítő tulajdonságainak köszönhetően még kedvezőtlen csontminőség esetén is alkalmazható. A NOBEL Active implantátumban az utóbbi évek valamennyi implantológiai fejlesztését alkalmazzák és elsősorban az azonnali terhelhetőséget célozzák meg.  

Straumann SL Active

Svájci pontosság és megbízhatóság. Gyorsabb gyógyulási időszak kompromisszumok nélkül – még a rizikó-betegeknél is. Több mint 40 év klinikai kutatással és több, mint 30.000 független tudományos publikációval a legjobban dokumentált implantátumrendszer. 

Bio-Horizons

Az amerikai BioHorizons több mint 20 éve jelent meg az implantátumrendszerek piacán, az általuk gyártott implantátumok rendelkeznek a legmodernebb implantátumok minden jellegzetes tulajdonságával.  A cég fókuszában a tudomány, innováció és a szolgáltatás áll, így az egyik leggyorsabban növekvő vállalatok közé tartozik. 


Fontos Önnek az egészsége és a megjelenése? Magas elvárásai vannak egy fogászati kezelés kapcsán? Makulátlan fogakat és megbízható implantátumot keres? Az Expertdentnél korszerű fogászati megoldásokat és kimagasló eredményeket kínálunk barátságos áron. 

Szeretne meggyőződni róla? Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma! 

Tel.: 0036-96/205-339 

E-mail: info@expertdent.hu 

Ready to smile?