Mi a fogbeültetés?

Egy, vagy több fog elvesztése esetén napjainkban egyre elterjedtebb megoldás szövetbarát „műgyökér” beültetése.  Ezek, az állcsontba többnyire becsavarozott, implantátumok a fog gyökerét helyettesítve egy új, stabil fogpótlást tesznek lehetővé.

Napjainkra számos implantátumrendszer áll rendelkezésre, a legtöbb titánból készül, hiszen ez az anyag az orvoslásban hosszú évek alatt már bizonyított. A mai implantátumok teljesen biokompatibilisek és nemzetközi minőségügyi normáknak megfelelően kerülnek gyártásra.

Általános korhatár nincs az implantátumok beültethetőségére nézve. Egyetlen kivételt csupán a gyermekek jelentenek, akiknek csontfejlődése még nem tekinthető befejezettnek.

Az implantáció feltétele a megfelelő csontkínálat.  Ma már a csontpótlások tekintetében is számos lehetőség áll rendelkezésre, mely során a saját csont mellett különféle csontpótló anyagok is felhasználásra kerülhetnek.  

Előnyök

Egy kivehető fogpótláshoz képest a fogászati implantáció számos előnnyel jár. 

  • Lényegesen jobb életminőség, magabiztos külső és nagyobb önbizalom a szép fogazatnak köszönhetően, mellyel sikeresebb lehet úgy a magánéletben, mint a hivatásában.
  • A szomszédos fogakat nem kell feláldozni hídpillérként. 
  • Implantátumokkal megakadályozható a foghiány miatt fellépő természetes állcsont-leépülés.
  • Pozitív esztétikai hatások érhetők el a mimikára nézve is. 
  • A lötyögő fogsor miatti pszichés tehertől megszabadulhat és bármikor nyugodtan beszélhet, ehet és mosolyoghat. 


Fontos Önnek az egészsége és a megjelenése? Magas elvárásai vannak egy fogászati kezelés kapcsán? Makulátlan fogakat és megbízható implantátumot keres? Az Expertdentnél korszerű fogászati megoldásokat és kimagasló eredményeket kínálunk barátságos áron. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma! 

Tel.: 0036-96/205-339 

E-mail: info@expertdent.hu

Ready to smile?