Préskerámia korona: a minden igényt kielégítő, tökéletesen élethű fogpótlás.

Koronákkal olyan fogak helyreállítása történik, melyek nagy mértékben sérültek és töméssel, héjjal, inlayjel már nem rekonstruálhatóak. Bizonyos esetekben esztétikai szempontok is indukálhatják akár egészséges fogak koronázását is, ez elsősorban a frontfogak esztétikai korrekciója kapcsán jöhet szóba, amikor a fogszabályzás nem járható vagy a páciens által nem kívánt út. 

A modern fogászatban egyre nagyobb lett az esztétikai igények térnyerése, és ez szükségessé tette új anyagok kutatás-fejlesztését. A préskerámia meghatározó jelentőséggel bír a mai fémmentes megoldások között! Kiemelkedő mechanikai és fizikai tulajdonságokkal bír, ám a tartósság mellett elsősorban az esztétikum áll a középpontban, hiszen megszólalásig hasonlít az élő fogzománchoz, lehetővé téve természetazonos, élethű fogak rekonstrukcióját. Mindemellett egy, a fogíny számára rendkívül  jól tolerálható anyagról van szó, így allergiás reakciókra hajlamos egyének számára is megoldást jelenthet, mivel ez a lithium-disilikát anyagot tartalmazó kerámia semmiféle allergiás tünetet nem produkál.

Préskerámiából héjak és szóló koronák készülhetnek, az anyag nem alkalmas több fog híddal történő pótlására, hidak esetén a cirkonoxid a szintén fémmentes alternatíva.

Fogtechnikusaink a csúcstechnikának számító  ún. IPS e.max. technológiát alkalmazzák, mely a New Yorki Egyetem Fogorvostudományi Fakultásának teszteredményei alapján valamennyi, korábban vizsgált kerámiához képest a legszilárdabbnak bizonyult. (Különféle kerámiakoronák ciklikus „fárasztóteszt”-je, Petra C. Guess, Ricardo Zavanelli, Nelson Silva és Van P. Thompson, NYU, 2009 június)


Fontos Önnek az egészsége és a megjelenése? Magas elvárásai vannak egy fogászati kezelés kapcsán? Makulátlan fogakat és megbízható implantátumot keres? Az Expertdentnél korszerű fogászati megoldásokat és kimagasló eredményeket kínálunk barátságos áron. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot még ma!  

Tel.: 0036-96/205-339 

E-mail: info@expertdent.hu 

  

Ready to smile?