Dr. Póti Sándor

ÜZLETVEZETŐ
Szájsebész

Kedves Látogató! 


Örömmel köszöntöm honlapunkon! Ha a minőség, a jó hangulat és egy kapkodás nélküli, stresszmentes kezelés fontos Önnek, akkor nálunk jó helyen jár, mi garantáljuk Önnek mindezt!

Egy szép mosoly csodákra képes - engedje meg, hogy ennek megvalósításában mi is közreműködhessünk. Nálunk Ön és az Ön egyéni kívánságai állnak a figyelem középpontjában. Szakértő csapatunk a fogpótlástan, valamint a szájsebészet legkülönbözőbb területein is hosszú évek tapasztalatával rendelkezik, s folyamatos továbbképzésekkel, valamint a legmodernebb és leghatékonyabb fogászati és szájsebészeti módszerek és anyagok alkalmazásával igyekszünk az Ön igényeinek maximálisan eleget tenni. A mi munkánkban a minőség az egyik legfontosabb érték, ennek kivitelezésében a környék egyik legjobb fogtechnikai laborja is a segítségünkre van.

Büszkék vagyunk arra, hogy a világhírű 3M, valamint a CAMLOG-implantátumok kizárólagos magyarországi forgalmazója is a megtisztelő "Referenciarendelő" címmel tüntette ki praxisunkat.

Ezzel a honlappal szeretnénk az Ön kérdéseire átfogó válaszokkal szolgálni. Amennyiben mégis maradt megválaszolatlan kérdése, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Üdvözlettel: 

Dr. PÓTI Sándor


Fogorvosaink

Kompetencia és tapasztalat

Dr. Póti Sándor

Szájsebészet

Dr. Farkas Gergely

Fogorvos

Dr. Visegrády Kinga

fogorvos

Asszistenseink

Kovácsné László Adrienn

Asszisztens

Molnár Nóra

Asszisztens

Lackmann Szandra

Asszisztens

Kassza és recepció

Hollndonner Szilvia

Recepciós

Lengyel Orsolya

Recepciós

Office

Nyitrai László

Backoffice

Ready to smile?